Nederlands en Duits importeur van robuuste aluminium werk- & visboten

North Silver The Netherlands and Germany is Nederlands en Duits importeur van de robuuste North Silver aluminium werk- & visboten. North Silver aluminium visboten zijn robuust en oerdegelijk, een garantie voor vele jaren veilig en plezierig varen. Alle modellen die wij aanbieden zijn CE-C-gecertificeerd, waarmee ook gebruik in kustwateren is toegestaan.

Twee jaar fabrieksgarantie

Scheepvaart, scheepsbouw en sportvisserij

Wij zijn gelouterd in de scheepsbouw, scheepvaart en als toeleveranciers voor professionele en recreatieve watergebonden activiteiten. Vanuit ons professionele vakmanschap en met een enorme dosis passie voor sportvisserij runnen wij - Poul Meijer en René Hunfeld - North Silver Boats Holland Germany. Van sportvisser tot waterbeheerder, wij weten wat de varende gebruiker verwacht van een aluminium werk- of visboot.

Exclusief North Silver Boats importeur voor Nederland en Duitsland.

North Silver Boats The Netherlands and Germany is een geregistreerd handelsmerk van Alufishing Boats BV. Wij zijn exclusief importeur van North Silver Boats- voor Nederland en Duitsland. Kom langs in onze showroom aan de Seendweg 16 in Delfzijl. Hier kunt u kijken, voelen en ruiken aan verschillende modellen en uitvoeringen North Silver Boats. Onze directe transport- en importlijn en uitstekende contacten met de fabriek zijn een waarborg voor snelle levering van nieuwe boten en onderdelen.

Neem eens een kijkje in onze showroom

North Silver Boats biedt zo veel opties qua uitvoeringen, materiaalgebruik, maatvoering en kleurstelling, dat wij slechts een greep uit de mogelijkheden kunnen laten zien. Wij staan u graag te woord om u volledig te informeren en alles te vertellen over de mogelijkheden die North Silver Boats biedt.

North Silver Boats, Russische topkwaliteit in aluminium boten

Aan de Oostzee, bij de monding van de rivier de Neva, ligt Sint Petersburg, stad van wetenschap, cultuur en industrie. In deze belangrijke havenstad staan de grootste Europese showroom van aluminium werk- & visboten: North Silver Boats. Dit financieel onafhankelijke familiebedrijf heeft met kwalitatief hoogwaardige productie naar westerse maatstaven en heldere, Engelstalige communicatie een sterke internationale marktpositie veroverd.

Korte historie van een familiebedrijf met passie en betrokkenheid

North Silver Boats begon als dealer van verschillende merken Finse boten. In 2002 nam het bedrijf de beslissing om zelf te gaan ontwikkelen en produceren. Een jaar later verliet de eerste CE-C-gecertificeerde boot de fabriek. In 2011 opende North Silver Boats een drieduizend vierkante meter grote, super moderne showroom, een van de grootste in Europa. Hier worden alle ruim dertig modellen in verschillende uitvoeringen gepresenteerd. In 2018 kwam bij North Silver Boats de tienduizendste boot uit de fabriek, waarmee in binnen zes jaar een markante mijlpaal werd bereikt.